Billeder / Lækre ispinde m.m.

Børnefødselsdagen

Først køber du hjemmelavede italienske ispinde fra Il Gusto. Så tager du din fødselsdagslagkage og stikker alle ispindene ned i lagkagen - I stedet for lys. Det ser vildt godt ud og ligner en million. Børnene vil ELSKE, at de selv skal "fiske" isen op af kagen. Eller få en skive med ispinden på.
 
Lige et tip - HUSK servietter

Priser

Alle priser på hjemmelavet italiensk is, kan fås ved henvendelse til Il Gusto isbutik. Priserne kan jo ofte variere efter variant og mængde. Il Gusto bestræber sig på, at holde priserne på et fornuftigt niveau, hvor alle kan være med.
 

Vi tænker på alt

Hvis du har hunden med til Il Gusto - Isbutik, så står der altid en skål med vand udenfor butikken, så den kan få slukket størsten.
 
 
 

Lækre ispinde m.m.

Nyheder

Det er med stolthed, at Il Gusto nu kan præsentere vores nyeste ispind.
 
Nemlig lækker hjemmelavet lakridsis med en pind af 2 lakridsrødder, som kan nydes efter isen. En ren win win for lakridselskeren. Lakridskrymmel udenpå.
 
Vi vil desuden også lave en ekstra hot lakridsis med knuste stærke bolcher i.
 

En mere

Ispinden til børnene og barnlige sjæle - Specieltlavet med lækker cremet Tutti Frutti smag og deri gemt et stykke tyggegummi, som en sjov og dejlig overraskelse.
 

Og så den sidste

Så er der lige den sidste nye ispind - Vi tror, at den bliver et hit hos børnene. Det bliver en sorbet is med en smag af lækker saftig og moden appelsin, som sydens sol. Der vil være forskellige vingummibamser i. Børn elsker jo frossen vingummi. Til børnefødselsdage bruges der ofte frosne vingummibamser, som små isterninger i saftevandet.
 
 
 
 
 
 
 
Il Gusto Isbutik - Lækre italienske is | CVR: 28267231 | Vindegade 84-86, 5000 Odense C. - Danmark | Tlf.: 66192604